Arca CENTRALA CU TRECERE AUTOMATA LEMN PE PELETI ARCA LPA DUOMATIC INOX 56R - 56KW

36.823,00 RON
Stoc epuizat

Durata de livrare: 1-3 zile lucratoare

Cod Produs: LPA56R Ai nevoie de ajutor? 0744968211
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Review-uri (0)
Proiectul Arca LPA Duo Matic reuneste cea mai avansata tehnologie marca Arca in materie de combustie a lemnelor şi a peletilor.
Arca LPA Duo Matic este constituita dintr-o centrala pe lemne din otel inoxidabil, cu flacara inversa, functionare pe principiul gazeificarii lemnului, dotata cu un arzator pe peleti brevetat de catre Arca, folosit pe modelele Granola Manuala si Automatica.
Odata terminata cumbustia lemnului controlul electronic PORNESTE AUTOMAT ARZATORUL PE PELETI.
In caz de reincarcare cu lemne arzatorul se stinge in mod automat si reporneste arderea lemnului pana la epuizarea sa.
Functiile centralei termice sunt toate controlate de catre tabloul electric digital dotat cu un microprocesor de o inalta performanta in functionare si este prevazut cu utilizare in modul automat ( la epuizarea lemnului porneste peletul ), doar Lemne ( la epuizarea lemnului asteapta ca utilizatorul sa reincarce ) doar Peleti ( functioneaza intotdeauna cu peleti ).
Rezervorul peleţilor este alaturat centralei cu scopul de a reduce dimensiunile si este disponibil in trei versiuni cu capacitatea de 190, 360 si 400 Kg.

Utilizand lemne se atinge un randament de peste 90%. 

 

Utilizand peleti se atinge 92%.

 

Specifica geometrie a schimbatorului denumita “la uscat” garanteaza curatenia conductului de schimb fara plasarea unor turbolatori inutili cu actionare manuala cum se intampla de obicei la cele mai intalnite produse de pe piata. Tehnologia schimbatorului la uscat fata de cea cu tuburi de fum, permite o modulare a puterii centralei in functionarea cu lemne pana la 50% si in functionarea cu peleti pana la 20%.

 

TEHNOLOGIE PENTRU O COMBUSTIUNE INOVATIVA CU ECONOMISIRE DE ENERGIE

 

 

 

 

Dimensiuni Centrala termica ARCA LPA DUO MATIC LPA56R

 

 

 

 

 

 

Caracteristici tehnice Centrala termica ARCA LPA DUO MATIC LPA56R

 

 

 

 

Garantia produsului este de 3 ani pentru centrala, (10 ani pentru corpul cazanului versiune Inox) 2 ani pentru partile electrice, 1 an pentru cele refractare si materiale de consum. Garantia este subordonata corectei executari a Punerii In Functiune aprindere de catre serviciului de asistenta tehnica autorizat ARCA si de completarea certificatului de garantie.

Punerea In Functiune este gratuita in afara celor prevazute in conditiile generale de garantie. Eventuala setare succesiva a parametrilor cade in sarcina utilizatorilor.Garantia este exclusa pentru toate fenomenele de coroziune, inclusiv curentii galvanici. In absenta pompei de recirculare garantia se pierde.

Putere in KW: 56

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!